FastPay Online Kasino - Slot Pangsaéna sareng Pangmayaran Gancang dina Hiji Tempat

FastPay Casino

Kasino Online FastPay mangrupikeun proyék judi ngora anu diluncurkeun ku Dama N.V. Seueur kasino anu kawéntar beroperasi di handapeun manajemen na. FastPay ngagaduhan lisénsi internasional anu dikaluarkeun ku Komisi kaulinan Curacao. Kasino online rutin dipariksa pikeun kajujuran sareng nganggo mesin slot anu dilisensikeun sacara éksklusif. Proyék ieu museur kana jasa kualitas sareng pangmayaran gancang.

FastPay

Tinjauan Situs Wéb Resmi FastPay

Situs utama kasino aya di zona domain COM. Sababaraha nagara meryogikeun proyek judi internasional pikeun kéngingkeun lisénsi lokal, upami situs na henteu diblokir. Pikeun ngaleungitkeun larangan sapertos kitu, aya eunteung FastPay - ieu mangrupikeun situs tambahan anu henteu benten sareng anu utama dina fungsionalitas sareng antarbeungeut. Hiji-hijina bédana nyaéta domain.

Situs FastPay didamel dina warna hideung. Ngan tombol sareng gim anu ngagaduhan rarancang anu caang. Ménu luhur dilambangkeun ku tab:

  • "Ngeunaan Kami" - ngandung √©mbaran ngeunaan kasino;
  • "Dukungan" - ngamungkinkeun anjeun ngantunkeun pamundut ka layanan dukungan;
  • "Pamayaran" - sistem pamayaran anu dirojong, setoran sareng wates ditarikna dituduhkeun di dieu;
  • "Promo" - bagian disayogikeun inpormasi ngeunaan promosi ayeuna, bonus, kaayaan pikeun resi;
  • "Turnam√©n" - kasino sacara rutin ngayakeun turnam√©n antara palangganna, dina bagian anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan turnam√©n anu ayeuna sareng anu bakal datang.

Di luhur ogé aya formulir login, tombol pikeun muka jandela pendaptaran. Di pojok kanan luhur aya tombol pikeun milih basa. Antarbejina ditarjamahkeun kana basa Rusia, Inggris, Jerman, Ukraina, Polandia, Finlandia, Spanyol, Céko, Jepang, Malayu, Perancis, Norwegia, Turki.

Spanduk inpormasi nempatan bagian penting tina halaman utama. Ieu daptar promosi anu diterbitkeun, inpormasi dasar ngeunaan karya kasino di.

Dina spanduk aya tautan kana bagian utama kasino, aya lobi gim nganggo mesin slot sareng permainan sanésna. Sadaya slot tiasa diuji dina modeu gratis - teu kedah pendaptaran.

Di handapeun halaman wéb kasino FastPay aya menu rujukan, numbu ka bagian anu gaduh inpormasi hukum. Wajib pikeun diajar aturan sareng kaayaan kaulinan sateuacan ngadaptar.

Nalika ngadatangan situs tina alat sélulér, antaréa sacara otomatis adaptasi kana ukuran layar. Ieu ngamungkinkeun anjeun maénkeun kaulinan judi favorit anjeun tina tablet, smartphone kalayan kanyamanan maksimal.

Palanggan

Kasino online FastPay nyayogikeun palanggan 24/7. Anjeun tiasa nyungkeun bantosan iraha waé sadidinten. Dukungan téknis ngabantosan pendaptaran, ngeusian akun, jst

Kasino parantos nyayogikeun sababaraha saluran komunikasi:

  • obrolan online - disebat ngalangkungan tombol m√©nu anu cocog, tempatna aya di juru katuhu handap situs;
  • tik√©t
  • - anjeun tiasa nyiptakeun tik√©t ngalangkungan tombol"Dukung" tina menu luhur;
  • e-mail - anjeun kedah ngirim banding ngan ka kontak anu dituduhkeun dina halaman w√©b kasino.

Sateuacan ngahubungi layanan dukungan, disarankeun pikeun buka bagian FAQ. Parantos aya jawaban anu disiapkeun pikeun patarosan populér di dieu.

FastPay

Pengunjung situs nyatakeun suasana anu pikaresepeun tina situs resmi sareng lokasi anu cocog pikeun blok fungsina anu utami. Spanduk cerah silih ganti, nunjukkeun tamu sareng anggota anu kadaptar ti FastPay Casino klub sadaya inpormasi anu diperyogikeun, ogé nimbulkeun minat kana naon anu kajantenan dina tembok maya na.

Halaman utama ngandung tombol pendaptaran, tombol login sareng tab ménu. Antarbeungeut anu dikelompokkeun sacara logis matak ngamudahkeun pikeun pamula pikeun nganapigasi. Judi ti sababaraha nagara bakal raoseun dina halaman na, kusabab éta parantos diadaptasi pikeun sajumlah ageung basa anu béda-béda:

  • Rusia;
  • Inggris;
  • J√©rman;
  • Polandia.
  • Australia
  • Kanada

Spanyol, Swédia, Norwegia, Finlandia, Malayu, Kazakh, Turki, Perancis, Céko, Jepang sareng seueur deui anu sanés kirang penting.

Gaya situs resmi Fastray dibédakeun ku warna-warna caang, ku sabab éta surak. Kurangna inpormasi anu teu perlu sareng desain anu pikaresepeun ngamungkinkeun anjeun gancang kabur tina masalah sadidinten, terjun dugi kana rupa-rupa hiburan judi.

Transaksi kauangan dina FastPay kasino

Kasino nawiskeun seueur cara pikeun neundeun sareng mundur kemenangan. FastPay damel sareng seueur rupa-rupa mata uang, kalebet cryptocurrency - EUR, NOK, CAD, AUD, NZD, PLN, JPY, ZAR, USD, BTC, BCH, ETH, DOGE, LTC. Unggal klien énggal kedah milih mata uang dasar akun nalika pendaptaran. Upami setoran salajengna didamel dina mata uang anu sanés, maka konversi otomatis bakal dilakukeun.

Kaseueuran deposit dina FastPay dikredit tanpa komisi, kajabi dompét éléktronik WebMoney. Dina langkung ti 80% kasus, artos dikredit kana rekening langsung - saatos saatos kiridit pamuter tiasa nempatkeun taruhan.

Metode neundeun rekening game:

  • kartu bank - Visa, Maestro, Mastercard;
  • e-dompet - EcoPayz, Neteller;
  • voucher - EcoVaucher jsb

Total, kasino nawiskeun 18 pilihan deposit. Wates pikeun ngeusian dibédakeun ku kasatiaan, éta ngamungkinkeun anjeun maén bahkan ku anggaran alit - 10 USD, 10 EUR, 0,05 BCH, 4400 DOGE, 0,025 ETH, 0,001 BTC, 0,02 LTC, 102 NOK, 15 CAD, 15 AUD, 16 NZD, PLN 45, JPY 1285, ZAR 175.

Daptar sistem pamayaran kanggo ditarikna sami sareng pilihan setoran. Pamayaran dilakukeun dina jam 12-72, gumantung kana jumlah sareng sistem pamayaran. Batas ditarikna minimum 2 kali langkung luhur tibatan jumlah setoran.

Pikeun narik dana tina akun, anjeun kedah ngalengkepan sadaya kaayaan bonus (upami pamaén ilubiung dina promosi), laksanakeun prosedur verifikasi.

FastPay Casino

Rupa-rupa mesin slot dina FastPay

FastPay Gambling Board

Katalog judi FastPay nawiskeun langkung ti 2 rébu gim pikeun unggal rasa. Situs na ngagaduhan slot sareng roulette tina langkung ti 30 panyadia:

  • Amatic, NetEnt, Fantasma;
  • PlaySon, Relax, Igrosoft, Microgaming, sareng sajabana

Kasino ngahususkeun kana liang énggal - henteu aya liang retro sareng grafik anu ketinggalan jaman. Katalog ngandung mesin slot sareng 3 sareng 5 gulungan, 5 atanapi langkung garis pembayaran. Masing-masing slot ngagaduhan téma nyalira, anu didédikasikeun pikeun desain, elemen gim, soundtrack.

Bagéan"Buy Feature" sareng"Bitcoin, ETH, LTC" pantes diperhatoskeun khusus. Bagéan kahiji ngandung mesin slot dimana anjeun tiasa mésér babak bonus, anu kadua nampilkeun slot sareng taruhan dina bentuk cryptocurrency. Sababaraha mesin dina FastPay ngandung jackpot.

Kasino nawiskeun seueur rupa-rupa roul√©t - Am√©rika, Norwegia, roulette otomatis, jst. Grup kaulinan ieu diwakilan ku panyadia √Čvolusi. Pama√©n tiasa milih m√©ja anu cocog dumasar kana karesep sareng watesan pribadi.

Bonus sareng nawaran promosi pikeun palanggan FastPay

FastPay Bonus

Program bonus kasino diwakilan ku nawaran ieu:

  1. Bonus kanggo palanggan énggal. Aranjeunna dikredit kana setoran kahiji sareng kadua dina FastPay. Dina deposit anu munggaran, pamuter nampi dana bonus sareng muter gratis, anu kadua - ngan ukur artos bonus. Jumlah pasti bonus ditangtukeun ku ukuran deposit. Jumlah maksimum bonus munggaran nyaéta 865 NOR, 100 USD/EUR, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44000 DOGE, 127 CAD, 130 AUD, 0,01 BTC, 1511 MOBIL, 0,25 ETH, 10670 JPY, 374 PLN ... Ukuran anu kadua 2 kali langkung alit. Anjeun ngan ukur tiasa nganggo tawaran wilujeng sumping sakali.
  2. Sistem kasatiaan. Dumasar kana tingkat - pikeun ngahontal masing-masing anjeun kedah ngumpulkeun poin status. Aranjeunna dikredit pikeun tarohan dina mesin slot sareng kaulinan sanés. Sistem kasatiaan mangaruhan jumlah bonus anu sayogi. Pikeun ngahontal tingkat anu anyar, pamuter kéngingkeun 15 ka 500 puteran gratis.

Fastpay mangrupikeun proyék anu pikaresepeun anu kedah dipertimbangkeun ku sadaya penggemar judi. Kasino nawiskeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun waktos anu pikaresepeun, immersion dina dunya judi. Pamaén ngarepkeun hiburan judi kualitas luhur, pangmayaran gancang, halaman wéb anu merenah, sajumlah ageung bonus sareng program kasatiaan anu nguntungkeun. Hiji-hiji saratna nyaéta ngan ukur déwasa anu tiasa ngadaptar dina situs éta.